Välkommen till

Arveklev Städ

Vi ser till att du får all hjälp som just du är i behov av!

Flyttstäd i Uddevalla med omnejd

Om oss

Genom åren vi har varit i städbranschen har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap som ständigt utvecklas. Dessa år har lärt oss mycket, bland annat perfekt service och hur det börjar och slutar med skickliga och erfarna proffs. 

I vårt arbete lägger vi mycket fokus på kunden i fråga och vilka önskemål och behov som finns hos denne. Genom att ta hänsyn till specifika önskemål kan vi anpassa hjälpen och göra kunden extra nöjd. Kundnöjdhet, konkurrenskraftiga priser och personlig service är tre delar som vi alltid lägger mycket fokus på.

Tjänster

Vi på Arveklev Städ har som sagt lång erfarenhet inom branschen, erfarenhet som speglar vårt arbete och tjänsterna vi erbjuder. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med allt från hemstäd, flyttstäd och kontorsstäd till trädgårdsskötsel och enklare matlagning. Under dessa Coronatider har vi även utökat våra tjänster, numera kan vi även hjälpa till att handla och andra enkla ärenden.

Med vårt arbete utgår vi från Vänersborg men vi arbetar även i närliggande städer och orter, bland annat Uddevalla. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i området som är i behov av hjälp med flyttstäd eller någon av våra andra tjänster. Tveka inte på att höra av dig om du är intresserad av att erhålla vår hjälp eller om du har några frågor. Tillsammans kan vi lägga upp en plan för den hjälpen just du behöver.

Hemstädning

Flyttstädning

Fönsterputsning

Företagsstädning

Golvtvätt

Trädgårdsskötsel

Arveklev Städ

Enebacksgatan 49 B
462 41 Vänersborg
076-394 10 99
arveklev.stad@gmail.com

Flyttstäd i Uddevalla och dess omnejd